Wemaker logo

WEBSHOP / SHOPIFY

WEBSHOP, SERVICE & DESIGN SOM KONVERTERER 

Vi bygger din webshop i Shopify – Hvorfor Shopify?
Shopify gør alt hvad du muligvis vil have det til at gøre, og ikke kun det, det er smukt designet og ekstremt intuitivt at bruge. Vi hjælper dig til at bruge det til at starte din webshop.

VI HAR SKABT RESULTATER FOR

havanna shoes marketing case

HAVANNA SHOES

SE CASE

pieces-silkeborg-billede cases

PIECES SILKEBORG

SE CASE

wulff-kabangu-billede cases

WULFF & KABANGU

SE CASE

Webshop team

VORES SHOPIFY TEAM

Vores team er her for at støtte dig gennem alle faser af din online-rejse, fra start til en etableret webshop i Shopify, og ved at bruge vores ekspert indsigt og viden, vil vi skabe en skræddersyet webshop til dig, der er optimeret til din unikke virksomhed

KOM I GANG MED DIN SHOPIFY WEBSHOP

Webshops bliver hurtigt den mest accepterede måde at handle online på i disse dage, og Shopify er foran dette marked og understøtter i øjeblikket over 4,4 milioner webshop ejere over hele kloden. Der er ikke en bedre tid til at blive en del af dette innovative netværk!

Vores flere års erfaring med Shopify og ekspertise kombineret med live data betyder, at vi kan give dig gode erfaringer fra dag 1.

Webshop billede med Ali
Webshop billede med Ali

KOM I GANG MED DIN SHOPIFY WEBSHOP

Webshops bliver hurtigt den mest accepterede måde at handle online på i disse dage, og Shopify er foran dette marked og understøtter i øjeblikket over 700.000 webshop ejere over hele kloden. Der er ikke en bedre tid til at blive en del af dette innovative netværk!

Vores flere års erfaring med Shopify og ekspertise kombineret med live data betyder, at vi kan give dig gode erfaringer fra dag 1.

 

webshop shopify-partners

Certificeret Shopify Partner

Vi er stolte over at vi hos WeMaker er certificeret Shopify Partner, hvilket er et kvalitetsstempel for os. Nok så meget kan vi selv synes at vi er gode, men vi er glade for at Shopify er enige!

Indledende møde

På dette møde skal vi sikre os at vi kan løfte opgaven, og at vi kan være den partner som i ønsker jer. Vi starter kun et samarbejde med virksomheder som vi tror på!
Veromoda marketing portfolio
Pieces (1) marketing portfolio
Vila marketing portfolio
Havannashoes
Phenumb
Saga marketing portfolio

Strategi og eksekvering

Vi analyserer din webshops kerneproblemer, det er på baggrund af disse analyser kombineret med din målgruppesbehov og interne prioritering for at skabe en unik køreplan, der hjælper dig med at nå dine mål.

Vores flere års erfaring med Shopify og ekspertise kombineret med live data betyder, at vi kan give dig vores erfaringer fra dag 1.

Vi vil sikre, at din nye webshop er visuelt tiltalende og relevant i dagens marked, og indeholder de seneste opdateringer fra Shopify

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SNAK MED OS

WeMaker samarbejder med  virksomheder, der har brug for professionelle webløsninger, såsom webshops eller markedsføring. Vi fokuser på løbende support og digital vækst for bedst at repræsentere dit brand og fremme væksten i din virksomhed.

FÅ EN UFORPLIGTENDE GRATIS SNAK MED OS