Wemaker logo

CONTENT CREATOR

CONTENT CREATOR MED FOKUS PÅ VÆKST

Som content creator har vi flere års erfaring med content til forskellige formål. Hos WeMaker bestræber vi på at sammenskabe vores best practise knowledge med dine ønsker.

VI HAR SKABT RESULTATER FOR

havanna shoes marketing case

HAVANNA SHOES

SE CASE

pieces-silkeborg-billede cases

PIECES SILKEBORG

SE CASE

wulff-kabangu-billede cases

WULFF & KABANGU

SE CASE

Video shoot

Hvorfor vælge video markedsføring?

Med content creation har man nu mulighed for at nå ud til hele verden gennem Facebook og Instagram med dine budskaber. Du får muligheden for at skabe en personlig forbindelse med dine kunder, som kan hjælpe dig med at få stamkunder, som du er sikker på der gerne vil handle hos dig. 

Personlige videoer hjælper din virksomhed med at opbygge tillid med dine kunder, hvor du kan skabe en tryghed mellem dine kunder og virksomhed. Det har en væsentligt betydning, da mange mennesker er meget skeptiske over man kan stole på en virksomhed eller ej. Video er et godt redskab til at præsentere et konsistent budskab, så dine kunder er ikke i tvivl om hvad din virksomhed sælger. 

Sammenhængen mellem video content og annoncering

Video content og annoncering spiller en kæmpe rolle for din virksomhed. Disse 2 kombinationer kan tilsammen sørge for at din virksomhed kan få mere eksponering, men derudover også mere salg. For at kunne se gode resultater med ens annoncering kræver det også at ens video content sidder lige i skabet. 

Som en content creator med flere års erfaring indenfor dette felt ved vi godt hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi står for at lave alt pre-production og forberedelser, så du behøver ikke tænke på hvordan din annoncering kan vækste med video markedsføring.

Video og annoncering
Ads og video

Sammenhængen mellem video content og annoncering

Video content og annoncering spiller en kæmpe rolle for din virksomhed. Disse 2 kombinationer kan tilsammen sørge for at din virksomhed kan få mere eksponering, men derudover også mere salg. For at kunne se gode resultater med ens annoncering kræver det også at ens video content sidder lige i skabet. 

Med vores flere års erfaring indenfor dette felt ved vi godt hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi står for at lave alt pre-production og forberedelser, så du behøver ikke tænke på hvordan din annoncering kan vækste med video markedsføring.

WeMaker X PHENUMB

Et videoprojekt i samarbejde med PHENUMB, hvor deres nye FAME støvle som er en del af deres ekslusive drop: “nxt lvl drop” skulle præsenteres på en anderledes måde for at skabe awareness om de nye sko. 

Hvordan kan man lave en mystisk video, som kan fange seernes opmærksomhed? Hvor de tilsidst bliver efterladt med en følelse af de gerne vil vide mere? 

Denne opgave fik vi løst sammen med PHENUMB, hvor resultatet endte bedre end vi havde forventet. Med noget dialog frem og tilbage med Phenumb var det muligt at skabe en video til deres sociale medier for at generere mere hype om deres nye FAME støvles ekslusive drop. 

Veromoda marketing portfolio
Pieces (1) marketing portfolio
Vila marketing portfolio
Havannashoes
Phenumb
Saga marketing portfolio

Vækst med video content​

Vores team er her for at støtte dig gennem alle faser, fra start til en færdig video, og ved at bruge vores ekspert indsigt og viden, vi vil skabe en video til dig, der er tilpasset din unikke virksomhed

Med vores flere års erfaring indenfor videobranchen har vi gennem årene lært hvad der fungere bedst for din virksomhed. Vi stræber efter at skabe de bedste resultater sammen med jer. Det gøre vi ved at præsentere jer for vores know how indenfor denne branchen og hvordan man bedst muligt kan formidle sit budskab frem til sine kunder med video content.

 

pre-production is the act of creating an output

For at skabe godt video content kræver det en del forberedelse, så der er styr på hvilke videoer der skal laves. Her er det vigtigt at der er styr på lokationer, manuskript og rekvisiter. På denne måde kan man blive 100% forberedt på video shoot. Vi tilbyder dig fuld scripting, hvor vi klæder dig på, til hvad du skal sige og gøre foran kameraet.

For at ens videoer optager mest skærmplads på de forskellige enheder kræver det at videoernes formatter bliver tilpasset, så de passer til hver eneste enhed. Det er vigtigt at man har styr på det for det kan nemt blive en rodet affære, hvis man ikke kan finde hoved og hale i det.  Vi tilpasser videoerne så de passer til de forskellige formatter, du skal bruge.

Vidste du godt at flertallet af Facebook/Instagram brugerne ser din video content uden lyd til at starte med? Undertekster kan skabe blikfang, som kan fange kundernes nysgerrighed og få dem til at klikke på videoen. Det er bevist og erfaret at undertekster er et vigtigt virkemiddel for, at din reklame/video fremstår mere professionel hos dine kunder. Derfor vil der altid være undertekster i de videoer du får produceret hos hos. 

Når de forskellige steps er gennemført, ender vi med det færdige resultat. Du får leveret video content som er knivskarpt klar til at blive brugt på de sociale medier. Hos WeMaker har vi fokus på, at budskabet altid er i centrum. Derfor stopper vi ikke før, at du er tilfreds. 

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SNAK MED OS

WeMaker samarbejder med  virksomheder, der har brug for professionelle webløsninger, såsom webshops eller markedsføring. Vi fokuser på løbende support og digital vækst for bedst at repræsentere dit brand og fremme væksten i din virksomhed.

FÅ EN UFORPLIGTENDE GRATIS SNAK MED OS