Wemaker logo
GOOGLE

ADS med fokus på profit

Hos WeMaker arbejder vi strategisk med hele Google marketing platformen. Det smukke ved Google marketing er, at vi har mulighed for at vise annoncer til brugere som rent faktisk søger efter dine produkter eller ydelser.

Vi skaber det maskimale udbytte via Google Ads.

Er du klar til at vækste? Lad os tage en uforpligtende snak om jeres muligheder.

VI HAR SKABT RESULTATER FOR

havanna shoes marketing case

HAVANNA SHOES

SE CASE

pieces-silkeborg-billede cases

PIECES SILKEBORG

SE CASE

wulff-kabangu-billede cases

WULFF & KABANGU

SE CASE

Google search

GOOGLE søgeannoncer

Google søgeannoncer er annoncer baseret på tekst i Google søgeresultater, hvor der kæmpes om at få topplaceringer. Når der foretages en Google søgening, bliver du præsenteret med en liste af resultater. Her vil du både kunne se organiske resultater samt betalte. Betalte resultater ses oftest øverst i søgeresultaterne, og de har en lille grøn boks med ordet “annonce”.  Der er mulighed for at være synlig over for brugere der reelt søger efter dine produkter eller services.

Derfor er Google søgeannoncer et effektivt værktøj, hvis det anvendes korrekt.

GOOGLE Shopping

Google Shopping er relevant for webshops. Det giver potentielle kunder mulighed for at finde produkter som bliver listet op sammen med andre konkurrenter der har lignende produkter. Søgning vises i hovedesøgemaskinen eller resultatsiden eller fane shopping. Med en unik strategi, kan Shopping kampagner være profitable. Vi betragter shopping annoncer som en af de stærkeste værktøjer fra Google til webshops.

Google shopping
Google shopping

GOOGLE Shopping

Google Shopping er relevant for webshops. Det giver potentielle kunder mulighed for finde produkter som bliver listet op sammen med andre konkurrenter der har lignende produkter. Søgning vises i hovedesøgemaksinen eller resultatsiden eller fanen shopping. Med en unik strategi, kan Shopping kampagner være profitable. Vi betragter shopping annoncer som en af de stærkeste værktøjer fra Google til webshops.

Google display annoncer

GOOGLE DISPLAY ANNONCER

Google Display kampagner også kendt som bannerannoncer, er et effektiv værktøj når vi arbejder i bottom funnel med retargeting af brugere der allerede har vist interesse, eller top funnel hvor der er tale om brandawareness. Google displaynetværk består af millioner af websites, som har valgt at give Google tilladelse til at vise bannerannoncer på deres website. Med en kombination af højt konverterende content eller produktbilleder, kan vi skabe salg denne vej.

Det seneste skud fra Google - Performance MAx

Performance Max er den nyeste kampagnetype Google har lanceret. Det er en målbaseret kampagne type der gør brug af hele Google marketings økosystemet i en kampagne. 

Gennem Googles utrolig effektive algoritme kan vi berige kampagnen med produkter, Indhold, beskrivelser, målgrupper m.m. som Google sammensætter til annoncer vist lige hvor din målgruppe befinder sig online på Googles forskellige platforme, f.eks. display, søgeannoncer, shopping eller Youtube. Med denne tilgang har Google mulighed for at målrette brugere gennem hele købsrejsen. 

Vi ser imponerende gode resultater med Performance Max, hvis kampagnen er sat op korrekt og der løbende bliver optimeret. Google arbejder hen mod automatisk machine learning, vi sikrer altid at være up to date med de nyeste digitale muligheder med Google. Vi er omstillingsklar! 

GOOGLE ads tilgang

Vi laver en 360 analyse af jeres virksomhed, tidligere performance, konkurrentanalyse og en fælles afklaring på de resultater vi sammen kan skabe.

På baggrund af analysen, skaber vi en unik strategi der skaber de bedste forudsætninger for at skabe profit.

Vi eksekverer på strategien, hvor vi anvender vores best practics som indeholder en unik kampagne struktur, relevante målgrupper, søgeord og produktfeeds. Vi opsætter sporing for at berige Google med data om vores potentielle kunder og for at sikre markedsføringsbudgettet bliver brugt på de kampagner der skaber profit.

Der optimeres løbende på kampagnerne samt produktfeedet. Vi bruger termer som CTR, POAS, Gns. CPC til at vurdere om kampagnerne er profitable. Vi tester altid løbende ved siden af de eksisterende kampagner, for at se om der er mulighed for yderlig vækst.

Løbende evaluering dannes på baggrund af de målsætninger vi har forudsat. Vi ser tilbage på analysen og strategien og danner et grundigt overblik over resultaterne og vurdere om strategien skal justeres for at kunne skalere yderligere.

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SNAK MED OS

WeMaker samarbejder med  virksomheder, der har brug for professionelle webløsninger, såsom webshops eller markedsføring. Vi fokuser på løbende support og digital vækst for bedst at repræsentere dit brand og fremme væksten i din virksomhed.

FÅ EN UFORPLIGTENDE GRATIS SNAK MED OS